Держкіно спільно з «ГогольFest» започатковують освітній кінопроект

Держкіно спільно з «ГогольFest» започатковують освітній кінопроект

11 Вересня 2014
9152
11 Вересня 2014
13:21

Держкіно спільно з «ГогольFest» започатковують освітній кінопроект

9152
Держкіно спільно з «ГогольFest» започатковують освітній кінопроект
Держкіно спільно з «ГогольFest» започатковують освітній кінопроект

Державне агенство України з питань кіно та Міжнародний мультидисциплінарний фестиваль «ГогольFest» започаткували спільну розширену освітню програму «Організація українського кінопроцесу». Про це повідомляє прес-служба Держкіно.

 

Мета програми - «створити майданчик, на якому молоді кінематографісти могли б отримати прикладні знання та навички для роботи». Частиною програми стане відкриття школи кінопродюсерів, студенти якої отримають не лише теоретичні знання, але й можливість створити нові успішні кінопроекти.

 

На початку проекту буде створено прецедент діалогу між чиновниками, професійними кіновиробниками та молодими режисерами і продюсерами. Зокрема, учасники проекту мають визначити основні стратегії українського кінопроцесу та намітити шляхи їх реалізації.

 

Першими подіями проекту стануть заходи, що відбудуться під час «ГогольFestу».  Так, з 12 вересня пройде майстер-клас «Держкіно дає гроші на кіно (?)(!)»за участі голови Держкіно Пилипа Іллєнка та продюсерів Володимира Філіппова, Валентина Васяновича й Максима Осадчого.

 

18 вересня запланований круглий стіл «Ідеологія українського кіновиробництва». Окрім Пилипа Іллєнка, на захід запрошені перший заступник голови Національної ради з питань телебачення й радіомовлення Ольга Герасим'юк, директор мережі кінотеатрів «Кінопалац» та компанії B&H Богдан Батрух, дистрибутори та представники телеканалів.

 

«ГогольFest» - міжнародний мультидисциплінарний фестваль сучасного мистецтва. Протягом семи років форум окремо розвивав напрямок кіно.

 

Держкіно - єдиний державний орган в Україні, який протягом багатьох років спеціалізується на кінематографі.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9152
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду