10 вересня - громадське обговорення проекту «Стратегії розвитку інформаційного простору України на період до 2020 року»

9 Вересня 2014
7482
9 Вересня 2014
12:13

10 вересня - громадське обговорення проекту «Стратегії розвитку інформаційного простору України на період до 2020 року»

7482
10 вересня - громадське обговорення проекту «Стратегії розвитку інформаційного простору України на період до 2020 року»

10 вересня Інститут Медіа Права спільно з віце-прем'єр-міністром  Олександром Сичем, Держкомтелерадіо та НСЖУ проведе громадське обговорення проекту «Стратегії розвитку інформаційного простору України на період до 2020 року».

 

На виконання п. 1 рішення РНБО від 28.04.14 «Про заходи щодо вдосконалення формування та реалізації державної політики у сфері інформаційної безпеки України», введеного в дію Указом Президента України від 01.05.14,  було розроблено проект «Стратегії розвитку інформаційного простору України на період до 2020 року».

 

Проект Стратегії передбачає питання, подібні до врегульованих чинною «Стратегією розвитку інформаційного суспільства України» від 15 травня 2013 року. Експерти обговорять пропонований проект «Стратегії розвитку інформаційного простору України на період до 2020 року» з метою його доопрацювання.  Як альтернативний варіант учасники також розглянуть доцільність внесення змін до чинної «Стратегії розвитку інформаційного суспільства України».

 

У заході візьмуть участь: Віце-прем'єр-міністр України Олександр Сич; голова Державного комітету телебачення і радіомовлення України Олег Наливайко; голова Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації України Володимир Звєрєв; директор Інституту Медіа Права Тарас Шевченко, а також провідні медіа експерти: гендиректор Української Асоціації Видавців Періодичної Преси Олексій Погорєлов; в.о. голови Національної спілки журналістів України Сергій Томіленко; директор МГО «Європейська Медіа Платформа» Оксана Приходько; головний редактор MediaSapiens ГО «Детектор медіа» Діана Дуцик; президент фундації «Суспільність» Тарас Петрів; директор з правових питань Інтерньюз-Україна Павло Моісеєв; юрист і керівник правових проектів Інституту масової інформації Роман Головенко; керівник центру законодавчих ініціатив Незалежної асоціації телерадіомовників Ольга Большакова; юрист Інституту розвитку регіональної преси Олександр Бурмагін та інші експерти.

 

Захід проходитиме в приміщенні Національної спілки журналістів України: Київ, вул. Хрещатик, 27а. Початок заходу о 16.00.

 

Підтвердити участь у заході або акредитуватися (для ЗМІ) можна листом на електронну адресу: event@medialaw.kiev.ua  або за телефоном (044) 383-20-44.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7482
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду