12 вересня – презентація нових видань газети «День»

5 Вересня 2014
7792
5 Вересня 2014
19:47

12 вересня – презентація нових видань газети «День»

7792
12 вересня – презентація нових видань газети «День»

12 вересня на 21-му Львівському Форумі видавців відбудеться презентація нових видань газети «День».

 

Представлення книжок відбудеться о 14.30 у Дзеркальній залі Палацу Потоцьких (вул. М. Коперника, 15) з участю головного редактор «Дня» Лариси Івшиної та спеціально запрошених гостей: Ганни Гопко, Сергія Кота і Миколи Гриценка. Модератор - Ірина Ключковська.

 

До 21-го Львівського Форуму видавців «День» підготував фотоальбом «Люди Майдану. Хроніка», «Україна Incognita Toп-25» українською, російською та англійською мовами і перевидані «Апокрифи Клари Гудзик».

 

Протягом всіх днів Форуму, починаючи з 11 вересня, книги будуть представлені на стенді «Дня» у Палаці Потоцьких, де кожен зможе придбати їх., а також інші видання «Бібліотеки газети «День».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7792
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду