8 вересня – круглий стіл в Одесі «Єдина країна. Громадянська єдність, боротьба з сепаратизмом та окупацією, протидія інформаційній агресії на прикладі Одеської області»

4 Вересня 2014
6515
4 Вересня 2014
19:04

8 вересня – круглий стіл в Одесі «Єдина країна. Громадянська єдність, боротьба з сепаратизмом та окупацією, протидія інформаційній агресії на прикладі Одеської області»

6515
8 вересня – круглий стіл в Одесі «Єдина країна. Громадянська єдність, боротьба з сепаратизмом та окупацією, протидія інформаційній агресії на прикладі Одеської області»

8 вересня о 12.00 у приміщенні Одеської облдержадміністрації (просп. Шевченка, 4) відбудеться круглий стіл за темою: «Єдина країна. Громадянська єдність, боротьба з сепаратизмом та окупацією, протидія інформаційній агресії на прикладі Одеської області».

 

Запрошуються представники ЗМІ та лідери громадських організацій.

 

На фоні всеукраїнської політичної та соціальної кризи 2 травня Одеса пережила свою власну трагедію. Антиукраїнські сили час від часу намагаються спровокувати в місті сепаратистські вибухи, повідомляють організатори круглого столу. Незважаючи на це, Одеса доводить свою державницьку позицію, свою українськість. Як це вдається владі та громаді Одеської області? Як досягти громадянського миру та об'єднати країну? Як інтегрувати Схід України? Як влада має будувати інформаційну політикув умовах війни та російської пропаганди? Як достукатися до людей, що знаходилися під інформаційною окупацією та повернути їх у лоно України? - ці та інші питання будуть обговорюватися під час круглого столу. 

 

В дискусії візьмуть участь: Ігор Палиця, голова Одеської ОДА; Зоя Казанжи, заступник голови  Одеської ОДА з внутрішньої політики; Світлана Єременко, менеджер проектів Інституту демократії ім. Пилипа Орлика, керівник проекту з моніторингу регіональних медіа УОЦР (Київ); Олег Покальчук, соціальний психолог (Київ); Володимир Кіпень, кандидат філософських наук, директор Інституту соціальних досліджень та політичного аналізу (Донецьк); Олена Іванова, доктор з соціальних наук, завідуюча кафедрою реклами та зв'язків з громадськістю ОНУ ім. Мечникова (Одеса); Інна Терещенко, кандидат філософських наук, Інститут соціальних наук ОНУ ім. Мечникова (Одеса).

 

Представникам ЗМІ з інших міст компенсуються витрати на проїздза наявності  проїзних документів (крім СВ та авіа).

 

Також всі забезпечуються обідом.

 

Захід ініційований Інститутом демократії ім. Пилипа Орлика (м. Київ) за підтримки USAID через ІнтерньюзНетворк та Одеської облдержадміністрації.

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6515
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду