Терорист ДНР розповсюдив відео з погрозами Польщі за літак Шойгу (ВІДЕО)

1 Вересня 2014
12302
1 Вересня 2014
20:20

Терорист ДНР розповсюдив відео з погрозами Польщі за літак Шойгу (ВІДЕО)

12302
Терорист ДНР розповсюдив відео з погрозами Польщі за літак Шойгу (ВІДЕО)

Один із лідерів терористичної організації ДНР Арсен Павлов (псевдонім «Моторола») пригрозив Польщі відплатою за заборону прольоту над її територією літака з міністром оборони РФ Сергієм Шойгу. Про це він заявив в оприлюдненому сьогодні, 1 вересня, відео, повідомляє УНІАН.

 

«Якщо ви не хочете пропускати літак міністра оборони Російської Федерації над територією Польщі, то значить "Моторола" йде до вас», - сказав бойовик. Після цього на відео продемонстровано залпи ракетних систем.

 

 

УНІАН нагадує, 29 серпня стало відомо, що польські служби заборонили проліт над територією Польщі російському літаку, на борту якого був міністр оборони РФ Сергій Шойгу, через що він був змушений повернутися до Словаччини.

 

Польське Міністерство оборони повідомило, що  інцидент стався через порушення росіянами прийнятих процедур, не виключивши, що це відбулося через помилку пілота. Після того, як росіяни виконали усі процедури правильно, Польща пропустила літак над своєю територією. Польське зовнішньополітичне відомство також закликало не шукати у забороні польоту жодної політики, наголосивши, що це сталося через порушення прийнятих процедур.

 

Польські політики висловили думку, що насправді це могла бути провокація росіян, зокрема, для того, аби зменшити шанси на обрання главою Ради ЄС прем'єра Польщі Дональда Туска. Російське МЗС назвало цей інцидент «блюзнірською витівкою» та пригрозило наслідками для Польщі.

 

Нагадаємо, що сьогодні, 1 вересня, виповнилося 75 років від початку Другої світової війни, коли нацистська Німеччина напала на Польщу. Сьогодні польські інтелектуали, серед яких режисер Анджей Вайда і письменник Анджей Стасюк, заявили, що нинішнє «заспокоєння» Володимира Путіна з боку ЄС нагадує політику Європи щодо Гітлера перед  Другою світовою війною, яка відкрила перед ним шлях до агресії.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12302
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду