Урядовий портал знову зазнав DDoS-атаки

Урядовий портал знову зазнав DDoS-атаки

27 Серпня 2014
11669
27 Серпня 2014
12:45

Урядовий портал знову зазнав DDoS-атаки

11669
Урядовий портал знову зазнав DDoS-атаки
Урядовий портал знову зазнав DDoS-атаки

Сьогодні, 27 серпня, Урядовий портал Кабінету Міністрів України зазнає DDoS-атаки. Про це повідомляє Державна служба спеціального зв'язку і захисту інформації (Держспецзв'язку) на своїй сторінці у Facebook.

 

«Триває DDoS-атака на kmu.gov.ua», - повідомляється на офіційній сторінці відомства в Facebook. Також DDoS-атаки зазнає сайт Держспецзв'язку, який розташований на одному майданчику із сайтом Кабміну.

 

За даними відомства, на даний момент фахівці Державного центру захисту інформаційно-телекомунікаційних систем (ДЦЗ ІТС) і підрозділу Держспецзв'язку CERT-UA працюють над відбиттям атаки.

 

Станом на 12:30 Урядовий портал уже доступний для користувачів.

 

Це вже не перша атака на Урядовий портал. Також DDoS-атак зазнавав офіційний сайт Президента України.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11669
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду