Україну на «Дитячому Євробаченні» представить тріо Sympho-Nick

Україну на «Дитячому Євробаченні» представить тріо Sympho-Nick

10 Серпня 2014
8416
10 Серпня 2014
11:54

Україну на «Дитячому Євробаченні» представить тріо Sympho-Nick

8416
Україну на «Дитячому Євробаченні» представить тріо Sympho-Nick
Україну на «Дитячому Євробаченні» представить тріо Sympho-Nick

Члени журі фіналу національного відбору «Дитячого Євробачення-2014» й телеглядачі визначилися з переможцем. Як стало відомо в ефірі Першого національного, Україну на цьогорічному конкурсі представлятиме тріо Sympho-Nick - Софія Куценко, Амалія Кримська та Марта Рак.

 

Нагадаємо, фінальний етап національного відбору проходив 9 серпня в Карпатах.

 

Порядок виступу виконавців був таким:

01 - Анна Трінчер
02 - тріо «Звездная капель»
03 - Анна Ліхота
04 - тріо Fresh
05 - Вероніка Єрохова
06 - Вікторія Святогор
07 - дует Double Smile
08 - Ярина Тарас
09 - Stasy MJ
10 - Денис Фролов
11 - Ніна та Вася Бойкови
12 - тріо Smile
13 - Софія Роль
14 - Єлизавета Задоя
15 - Софія Яремова
16 - Марія Тарнавська
17 - тріо Simpho-Nick
18 - Юліанна Василовська

 

Як писала «Детектор медіа», цьогоріч Національна телекомпанія України запровадила нову практику вибору професійного журі конкурсу. НТКУ запросила громадськість запропонувати митців, які визначатимуть представника України на ДПКЄ-2014 разом із глядачами. На адресу НТКУ надійшло чотири пропозиції кандидатур, серед яких до складу журі було обрано поета, композитора і продюсера Андрія Француза.

 

Ще чотирьох членів журі визначила Національна телекомпанія України. Серед них два переможці Дитячого «Євробачення» - Гайя Каукі, переможниця ДПКЄ-2013, та Ельдар Гасимов, переможець ДПКЄ-2011 у складі дуету Ell&Nikki. Інші два члени журі фіналу національного відбору - композитор, народний артист України Олександр Злотник та українська актриса й телеведуча Руслана Писанка.

 

Щойно в Карпатах завершився національний відбір на Дитячий пісенний конкурс Євробачення-2014. У конкурсі з піснею «Прийде весна»перемогло тріо «Sympho-Nick»- Софія Куценко, Амалія Кримська та Марта Рак.

 

Нагадаємо, конкурс «Дитяче Євробачення-2014» розпочнеться й5 листоппада на Мальті.

 

«Детектор медіа»

Фото - http://vk.com

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8416
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду