Сергій Буковський очолить Майстерню документального кіно в Києві

Сергій Буковський очолить Майстерню документального кіно в Києві

6 Серпня 2014
7792
6 Серпня 2014
17:12

Сергій Буковський очолить Майстерню документального кіно в Києві

7792
Сергій Буковський очолить Майстерню документального кіно в Києві
Сергій Буковський очолить Майстерню документального кіно в Києві

Відомий кінорежисер Сергій Буковський очолить Майстерню документального кіно, створену при  Українському інституті підвищення кваліфікації працівників телебачення. Про це повідомляє «Укрінформ».

 

Сергій Буковський - народний артист України, лауреат Національної премії ім. Тараса Шевченка. Майстерня документального кіно покликана доповнити і збагатити програму навчання в інституті, де навчаються журналісти-ведучі телерадіопрограм, режисери телебачення, звукорежисери, телеоператори, режисери відеомонтажу, спеціалісти з реклами, гримери-візажисти, стилісти.

 

За розкладом майстерні, тричі на тиждень студенти слухатимуть лекції з режисури, а також зі сценарної майстерності, відеомонтажу, основ професії кінооператора. Також під час курсів аналізуватимуть сучасний світовий кінопроцес.

 

Під час практичних занять кожний студент має зняти власну короткометражну кінострічку.

 

Вік студентів майстерні не обмежено.

 

«Усі ми вміємо дивитись. Дивитись під ноги, аби не впасти, на світлофор - аби не втрапити під колеса авта, нарешті, у магазині, щоби нас не обрахували... Але дивитися, не те саме, що - бачити... Не бруківку, якою ви зараз крокуєте, а малюнок дивного каменю, що якимось чином опинився під вашими ногами... Не колір світлофора, а людину, яка безпорадно озирається у пошуках живої душі... Не касира за прилавком, а втомлену жінку, котра думає про щось своє... Ми будемо знімати людей, події, життя. Але не тільки побут, все більше - буття», - сказав Сергій Буковський.

 

«Детектор медіа»

Фото - http://www.ukrinform.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7792
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду