Нацрада збере робочу групу для створення і поширення соціальної реклами

Нацрада збере робочу групу для створення і поширення соціальної реклами

25 Липня 2014
6180
25 Липня 2014
12:56

Нацрада збере робочу групу для створення і поширення соціальної реклами

6180
Нацрада збере робочу групу для створення і поширення соціальної реклами
Нацрада збере робочу групу для створення і поширення соціальної реклами

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення планує створити робочу групу з розробки соціальних роликів для трансляції на радіо і телебаченні. З відповідною пропозицією на засіданні Нацради 24 липня виступила відповідальний секретар регуляторного органу Катерина Котенко.

 

Пані Котенко запропонувала скласти робочу групу з рекламістів, виробників рекламних роликів, телеканалів і радіостанцій та зробити низку соціальних роликів на дві теми. «Перша тема вже визначена - це військово-патріотична. Другу тему необхідно визначити. Відповідно, Нацрада буде широко сприяти роботі робочої групи та комунікації з телеканалами і радіостанціями», - зауважила пані Котенко.

 

Координувати діяльність робочої групи готові троє членів Нацради - Ольга Герасим'юк, Катерина Котенко і Владислав Севрюков.

 

Нацрада закликає охочих представників рекламного бізнесу, телеканалів і радіостанцій долучитися до робочої групи.

 

«Ми звертаємося до всіх мовників з проханням давати в ефірі соціальну рекламу, яка пропагує цінності нашого суспільства, підтримує наше суспільство в непростий для нас час», - повідомив на брифінгу 24 липня голова Нацради Юрій Артеменко.

 

Зокрема, Нацрада звернулася до загальнонаціональних, регіональних і місцевих телерадіокомпаній з проханням поширити соціальні ролики підтримки української армії, які виготовили телеканали СТБ, «1+1» та «Еспресо TV».

 

Крім цього, за словами пані Котенко, регуляторний орган оголошує своєрідний конкурс серед рекламістів на розробку комунікаційної кампанії та візуалізацію тих пріоритетів і цінностей, які для себе визначив новий склад та оприлюднив на прес-конференції 17 липня.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6180
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду