Одеський міжнародний кінофестиваль висвітлюють близько 900 журналістів

Одеський міжнародний кінофестиваль висвітлюють близько 900 журналістів

12 Липня 2014
10799
12 Липня 2014
14:36

Одеський міжнародний кінофестиваль висвітлюють близько 900 журналістів

10799
Одеський міжнародний кінофестиваль висвітлюють близько 900 журналістів
Одеський міжнародний кінофестиваль висвітлюють близько 900 журналістів

На 5-й ювілейний Одеський міжнародний кінофестиваль акредитовано близько 900 журналістів - на 50 більше, ніж минулого року. Про це в коментарі «Телекритиці» розповіли представники прес-служби кінофестивалю.

 

Прибувають на фестиваль кореспонденти з України, Франції, Великобританії, Німеччини та Росії.

 

З-поміж українських на форум акредитовані всі загальнонаціональні канали.

 

З Німеччини очікують на телебачення Deutsche Welle. Також матеріали про ОМКФ готує Euronews.

 

Представлені імениті іноземні видання - Hollywood Reporter, Liberacion, Screen International, французький журнал Marine.

 

З-поміж російських кіножурналістів до Одеси прибуде Антон Долін, представники журналу «Сеанс» та порталу «Кинопоиск».

 

До журі міжнародної конкурсної програми увійшов французький кінокритик Жан-Філіп Тессе. Його колега та співвітчизник Бернар Бессерглік -член журі Міжнародної федерації кінопреси (ФІПРЕССІ). Також вердикт ФІПРЕССІ виноситиме кінознавець, автор «Детектор медіа» Оксана Волошенюк і британський кінокритик Ніл Янг.

 

Ведучим пітчингів виступить журналіст Screen International Мартін Глен.

 

Нагадаємо, ОМКФ-2014 розпочався 11 липня і триватиме до 19 липня. Серед подій фестивалю - світовій українські кінопрем'єри, ретроспективи, майстер-класи, заходи для представників кінобізнесу тощо.

 

О 17:00 12-го липня в рамках кінофоруму буде представлено українську документальну стрічку «Чорний зошит Майдану», авторами якої виступили Анастасія Лисенко, Ася Хмельова, Юрій Катинський, Анна Гольцберг, Анна Корж, Антон Сьомін, Анна Лісун, Вікторія Жукова, Альона Косінова,Анастасія Крисько та інші.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10799
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду