3 липня – презентація IX Міжнародного фестивалю Linoleum

1 Липня 2014
8295

3 липня – презентація IX Міжнародного фестивалю Linoleum

8295
3 липня – презентація IX Міжнародного фестивалю Linoleum

3 липня о 17:00 в київській муніципальній галереї мистецтв «Лавра» пройде презентація 9-го Міжнародного фестивалю актуальної анімації та медіа-мистецтва Linoleum. Про це повідомляють організатори заходу.

 

Фестиваль пройде з 6 по 28 вересня. До складу журі фестивалю увійшли режисер театру Влад Троїцький, кінорежисер Роман Балаян, співак Олег Скрипка, телеведучий і журналіст Андрій Куликов та інші.

 

На прес-конференції засновник фестивалю Михайло Царьов, разом з партнерами-організаторами, а також деякими членами журі познайомлять, зокрема, з програмою й номінаціями конкурсної програми, учасниками форуму та складом журі.

 

У програмі презентації - перегляд найкращих анімаційних фільмів Linoleum минулих років, анімаційного фільму авторства голови журі (ім'я голови журі буде оголошено на зустрічі), а також спілкування з членами журі, організаторами та партнерами фестивалю: Michael Tsarev Art Projects, галереєю «Лавра», Film.ua Group , Фондом Олени Пінчук «Антиснід», Kiev Media Week, фестивалем «Джаз Коктебель», QTV та іншими.

 

Презентація пройде за адресою: Лаврський провулок, 9.

 

Попередня акредитація для ЗМІ обов'язкова. Контактна особа: Вікторія Якушева vita.yakusheva @ gmail.com, тел. +38050 356 42 69.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8295
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду