З 10 липня – показ стрічок IV Міжнародного фестивалю короткометражного кіно

З 10 липня – показ стрічок IV Міжнародного фестивалю короткометражного кіно

4 Червня 2014
10566
4 Червня 2014
15:06

З 10 липня – показ стрічок IV Міжнародного фестивалю короткометражного кіно

10566
З 10 липня – показ стрічок IV Міжнародного фестивалю короткометражного кіно
З 10 липня – показ стрічок IV Міжнародного фестивалю короткометражного кіно

З 10 липня у рамках показу «літньої колекції» IV Міжнародного фестивалю короткометражного кіно-2014 (IV New Vision International Film Festival) у кінотеатрах «Київ» і «Жовтень»  у м.Києві будуть продемонстровані п'ять стрічок.

 

Глядачі зможуть переглянути такі фільми:

 

- «Сукня». 12 хвилин. Іспанія. 2013 рік. Стрічка отримала нагороду фестивалю Redstones, Los Angeles, USA.  Джеймі любить Лауру від глибини його серця, але він  має ще одне захоплення. Ні, це не сукні, це фотографія. Джеймі одержимий зображенням дівчини, і, на жаль, що дівчина - не Лаура.

 

-«Карусель». 25 хвилин. Німеччина. 2013 рік. Нагорода  фестивалю 47th HOUSTON INT'L FILM FESTIVAL , USA. Карусель втрачених можливостей, помилкових бажань, і водночас - любові до Берліна і Парижа.

 

- «Альфред і Анна». 15 хвилин. Іспанія. 2012 рік. Нагороди фестивалів:  XII Certamen de Cortometrajes El Pecado 2013 (Spain), Agrofilm Festival de Rioseco (Spain), 6º Festival Internacional de Cine Bajo la Luna (Spain). Прибуття нового студента стає свіжим ковтком повітря і справжнім натхненням для викладача музики Альфреда. Перебуваючи в ейфорії від радості, він фокусує всю свою увагу на новому учні, геть забувши про дружину, яка колись була для нього музою.  

 

-«У мене все чудово». 27 хвилин, Німеччина. 2012 рік. Лєна щойно закінчила навчання на архітектурному факультеті  і переїхала до Берліна. Але замість того, щоб починати нове  життя, вона пристрастилася до переглядання профіля свого колишнього бойфренда на Фейсбуці.  Його життя без неї здається ідеальним. І  Лена готова доказати те ж саме. На боці Лєни ... сусід по кімнаті  Тім і його камера.

 

- «Кроляча земля», 8 хвилин. Сербія та Чорногорія. 2013 рік. Нагороди фестивалів:  63rd Berlin Film Festival, 60th Belgrade Documentary and Short Film Festival, Fest Anca International Film Festival, Slovakia, 19th Sarajevo Film Festival, Academia of Film and Science, Premiers Plans, Angers, France, Tampere Film Festival 2014, Finland, 34th Oporto International Film Festival, Porto, Portugal.Кролики живуть у «Кролячій землі» - ідеальному впорядкованому світі.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10566
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду