20 травня – прес-конференція проекту «Читати на рівних»

19 Травня 2014
8376
19 Травня 2014
15:20

20 травня – прес-конференція проекту «Читати на рівних»

8376
20 травня – прес-конференція проекту «Читати на рівних»

20 травня об 11:00 відбудеться прес-конференція учасників проекту «Читати на рівних», присвяченого виданню і доставці дитячих книг шрифтом Брайля.

 

Місце проведення - Центральна бібліотека для дітей ім. Т. Г. Шевченка (м. Київ, пр-т Перемоги, 25).

 

«Є проблеми, які люди схильні не помічати. Видання дитячих книг шрифтом Брайля - одна з таких проблем. Її відсували на другий план і в звичайний час, а в період соціальних потрясінь питання і зовсім ризикував бути покинутим в дальній кут. Однак ініціаторам благодійного проекту « Читати на рівних» вдалося не просто розповісти про проблему доступною мовою, але залучити до її вирішення сотні і тисячі українців», - йдеться в анонсі.

 

Учасники прес-конференції:

1. Валерій Сушкевич, голова Національної асамблеї інвалідів України, голова Комітету Верховної Ради України у справах пенсіонерів, ветеранів та інвалідів

2. Олексій Погорєлов, генеральний директор Української асоціації видавців (УАВПП)

3. Олена Лобова, керівник проекту

4. Наталія Скрипка, виконавчий директор Національної асамблеї інвалідів України

5. Ірина Золотаревич, директор PR-агентства Pleon Talan

 

Ключові питання прес-конференції:

1. Підтримка людей з інвалідністю в сучасній Україні. Що змінив Майдан?

2. Роль ЗМІ в ефективності благодійних проектів.

3. Як привернути увагу до складної проблеми в умовах соціальних катаклізмів?

 

Довідка:

Проект «Читати на рівних» тривав протягом дев'яти місяців (з серпня 2013 року по травень 2014). За цей час було зібрано 336 500 грн, які пішли на видання та доставку 4200 дитячих книг шрифтом Брайля. У ЗМІ вийшло понад 200 публікацій, причому як у друкованих виданнях, так і в електронних. Рекламні макети проекту з'явилися на сторінках понад 110 видань із загальною читацькою аудиторією понад 6 млн. осіб.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8376
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду