5-13 липня - ІІІ Міжнародна зелена школа у рамках Міжнародного родинного фестивалю  «Як намалювати птаха...»

5-13 липня - ІІІ Міжнародна зелена школа у рамках Міжнародного родинного фестивалю «Як намалювати птаха...»

13 Травня 2014
3437
13 Травня 2014
13:37

5-13 липня - ІІІ Міжнародна зелена школа у рамках Міжнародного родинного фестивалю «Як намалювати птаха...»

3437
5-13 липня - ІІІ Міжнародна зелена школа у рамках Міжнародного родинного фестивалю  «Як намалювати птаха...»
5-13 липня - ІІІ Міжнародна зелена школа у рамках Міжнародного родинного фестивалю  «Як намалювати птаха...»

5-13 липня ІІІ Міжнародна зелена школа відбудеться в с. Космач (Івано-Франківської обл.) в рамках спільного проекту «Від екології душі - до екології Всесвіту» (Родинний центр «Як намалювати птаха...» (НГО «Фонд «Відкрита політика») спільно з Київським природничо-науковим ліцеєм №145.

 

Мета проекту: єднання в щирому спілкуванні і співтворчості.

 

Завдання:

-  сформувати експериментаторські навички та вміння спостерігати, фіксувати, аналізувати та    презентувати результати своєї наукової діяльності;

- навчити працювати в колективі через створення команди однодумців;

-  виховати   Особистість,   в   якій   гармонійно  поєднується  потяг  до  знань   з  готовністю  до взаємопідтримки  і  взаємодопомоги,  до   волонтерської  роботи,  Людину,   яка  має  не  тільки потужний інтелект, а й добре серце.

 

Працюватимуть чотири секції: хімія, біологія, фізика, астрономія. Високий науковий рівень, лекторська майстерність модераторів та волонтерів секцій поєднуються з цікавою формою проведення. В сонячну погоду есперименти, лекції, проходитимуть просто неба, на галявині, на ганку, а під час дощу - в хаті біля печі.

 

Будуть заняття із молекулярної кулінарії та органічної косметології. В перервах між заняттями в Зеленій школі будемо співати купальські пісні, плести віночки, стрибати через вогонь на свято Івана Купала, купатися, грати у футбол, майструвати іграшки, трав'яні пташки, малювати, створювати мультик, вирізати витинанки, гончарити, плести бісером, дивитися добрі мультики, діафільми, тіньовий театр.

 

Учасники Міжнародної зеленої школи, які пройдуть повний курс навчання, отримають дипломи.

 

Більше інформації - на сайті www.ptahy.com.ua.Тел.:  050 932 11 80, 097 318 22 39.

 

Організатор - Фонд «Відкрита політика» спільно з Посольством Франції в Україні.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3437
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду