«Укртелеком»: під час пожежі біля НТКУ було пошкоджено кабелі кількох компаній

10 Травня 2014
9773
10 Травня 2014
16:09

«Укртелеком»: під час пожежі біля НТКУ було пошкоджено кабелі кількох компаній

9773
«Укртелеком»: під час пожежі біля НТКУ було пошкоджено кабелі кількох компаній

«Укртелеком» спростовує інформацію про те, що пожежа поблизу телевежі у Києві відбулася в шахті компанії. Про це йдеться в повідомленні прес-служби «Укртелекому».

 

Нагадаємо, політолог Тарас Березовець зауважив, що за збігом обставин кабелі, які загорілися, перебували в шахті, що належить «Укртелекому», власником якої є Рінат Ахметов. Далі експерт додав, що  «також за збігом обставин протипожежна сигналізація  не спрацювала».

 

Цю інформацію в «Укртелекомі» назвали некоректною. «У колекторі на ділянці між Київською телевежою і приміщенням Національної телерадіокомпанії України знаходяться силові електричні та оптоволоконні кабелі різних компаній.

Внаслідок пожежі, ушкодження отримав в тому числі і оптоволоконний кабель компанії Укртелеком. Як наслідок, спостерігалися перебої зі зв'язком оператора у деяких абонентів», - зазначає прес-служба компанії. 

 

Також представники «Укртелекому» додають: «За декілька годин вся оптика оператора була перемкнута на нові маршрути для відновлення зв'язку у абонентів». 

 

Нагадаємо, загорання кабелів у тунелях між київською телевежею й НТКУ сталося 9 травня о 4:37 ранку. Через пожежу деякі канали, в тому числі і загальнонаціональні, які мовлять через дану телевежу, були відсутні в ефірі близько п'яти годин. 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9773
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду