detector.media
10.05.2014 16:09
«Укртелеком»: під час пожежі біля НТКУ було пошкоджено кабелі кількох компаній

«Укртелеком» спростовує інформацію про те, що пожежа поблизу телевежі у Києві відбулася в шахті компанії. Про це йдеться в повідомленні прес-служби «Укртелекому».

 

Нагадаємо, політолог Тарас Березовець зауважив, що за збігом обставин кабелі, які загорілися, перебували в шахті, що належить «Укртелекому», власником якої є Рінат Ахметов. Далі експерт додав, що  «також за збігом обставин протипожежна сигналізація  не спрацювала».

 

Цю інформацію в «Укртелекомі» назвали некоректною. «У колекторі на ділянці між Київською телевежою і приміщенням Національної телерадіокомпанії України знаходяться силові електричні та оптоволоконні кабелі різних компаній.

Внаслідок пожежі, ушкодження отримав в тому числі і оптоволоконний кабель компанії Укртелеком. Як наслідок, спостерігалися перебої зі зв'язком оператора у деяких абонентів», - зазначає прес-служба компанії. 

 

Також представники «Укртелекому» додають: «За декілька годин вся оптика оператора була перемкнута на нові маршрути для відновлення зв'язку у абонентів». 

 

Нагадаємо, загорання кабелів у тунелях між київською телевежею й НТКУ сталося 9 травня о 4:37 ранку. Через пожежу деякі канали, в тому числі і загальнонаціональні, які мовлять через дану телевежу, були відсутні в ефірі близько п'яти годин. 

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY