Технічна дирекція Inter Media Group вважає, що займання кабелів біля телевежі має ознаки умисних дій

9 Травня 2014
8450
9 Травня 2014
17:17

Технічна дирекція Inter Media Group вважає, що займання кабелів біля телевежі має ознаки умисних дій

8450
Технічна дирекція Inter Media Group вважає, що займання кабелів біля телевежі має ознаки умисних дій

Експерти технічної дирекції Inter Media Group вважають, що пожежа у колекторах поблизу телевежі Концерну радіомовлення, радіозв'язку і телебачення , що трапилась 9 травня, містить ознаки умисних дій. Про це повідомляє прес-служба каналу «Інтер».

 

Технічні працівники Inter Media Group заявляють, що ушкодження, завдані пожежею в комутаційних колодязях, дуже значні.

 

«В результаті займання кабелі були серйозно пошкоджені, а мовлення каналу «Інтер» перервано на три години. Проте, технічна дирекція групи знайшла можливість відновити трансляцію з використанням власної тимчасової схеми. Технічна дирекція Inter Media Group оцінює ушкодження, завдані пожежею в комутаційних колодязях, як дуже значні», - йдеться у повідомленні прес-служби.

 

У зв'язку з пожежею і перервою в трансляції каналу, керівництво мовника прийняло рішення продовжити на годину приурочени до 9 травня марафон «Наша Перемога», виключивши з нього рекламні блоки.

 

Нагадаємо, 9 травня у Києві о 4:37 ранку сталося  загорання кабелів у тунелях між Київською телевежою та приміщенням Національної телерадіокомпанії України (НТКУ). Через пожежу деякі канали, в тому числі і загальнонаціональні, які мовлять через дану телевежу, були відсутні в ефіріприблизно п'ять годин. 

 

 

Заступник секретаря Ради національної безпеки і оборони України Вікторія Сюмар назвала пожежу на телевежі диверсією.

 

Як писала «Детектор медіа», пожежу у колекторах поблизу телевежі вдалося загасити об 12.10.

 

«Детектор медіа» 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8450
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду