Оператори зовнішньої реклами запустили ініціативу «Громадський борд»

Оператори зовнішньої реклами запустили ініціативу «Громадський борд»

7 Травня 2014
9153
7 Травня 2014
13:03

Оператори зовнішньої реклами запустили ініціативу «Громадський борд»

9153
Оператори зовнішньої реклами запустили ініціативу «Громадський борд»
Оператори зовнішньої реклами запустили ініціативу «Громадський борд»

Представники ринку зовнішньої реклами виступили з ініціативою «Громадський борд», головне завдання якої - сприяти побудові відповідального громадянського суспільства в Україні. Про це йдеться в повідомленні рекламно-комунікаційного холдингу Dentsu Aegis Network Ukraine.

 

Першими проявами проекту стали звернення одночасно російською та українською мовами: «Обирай головою, а не шлунком», «Обіцянкі? Тільки конкретні Дії!», «Майбутній президенте, час обіцянок минув, вимагаємо конкретних дій». Розміщені з початку травня на зовнішніх носіях по всій країні, вони покликані звернути увагу людей на важливість усвідомленого голосування на виборах Президента України.

 

 



«Зовнішня реклама може стати майданчиком, де можливо висловити свою громадянську позицію. Сьогодні вкрай важливо, щоб люди могли відкрито говорити про те, що хвилює, ставити питання і ставити конкретні завдання для управлінців. Цей майданчик створюється на добровільних засадах. Проект відкритий для всіх охочих, хто в міру сил і можливостей готовий внести внесок у розвиток громадянського суспільства в Україні», - заявила директор сейлз-хаузу BigMedia Олена Бесхлєбна.

 

На думку операторів зовнішньої реклами, їхня ініціатива свідчить про істотну трансформацію у зовнішній рекламі, яка фактично стає одним із джерел формування громадської думки, а також його виразником. «У зовнішній рекламі сьогодні відбувається важлива зміна: вона набуває соціально значущого контенту, перетворюючись із банального інструменту реклами на платформу для спілкування всіх членів здорового громадянського суспільства», - зазначає медіадиректор агентства зовнішньої реклами Master AD Світлана Степанюк.

 

Ініціатори проекту «Громадський борд» обіцяють, що не обмежаться однією кампанією напередодні виборів. «"Громадський борд" - довгостроковий та системний проект найбільших гравців ринку зовнішньої реклами, яким небайдуже майбутнє України. У перспективі ми бачимо його еволюцію на майданчик для діалогу між суспільством, бізнесом і владою, через яку українці зможуть доносити до чиновників свої очікування, пропозиції та бачення розвитку країни. Оскільки незабаром нам належить обрати нового Президента України, перша хвиля проекту присвячена виборам. Надалі "Громадський борд" відстежуватиме найбільш актуальні для суспільства теми й оперативно реагуватиме на них», - каже керівний партнер «Прайм груп» Катерина Храмова.

 

Представники ринку впевнені , що громадська ініціатива надасть платформу для вираження думки українців. «Зовнішня реклама може і повинна стати громадським рупором, тому що це значимий і впливовий канал комунікації, який впливає на формування громадської думки. "Громадський борд" не має політичного забарвлення і не співпрацює з жодним з політиків», - підкреслив директор агентства Master AD Андрій Нікітич.

 

Організатори закликають широку громадськість приєднатися до подальшого розвитку проекту, надсилаючи свої пропозиції та рекомендації за адресою: grom.board@gmail.com.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9153
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду