22 квітня – прем’єра документального фільму «20. Двадцять свідчень про переломний день протистоянь на Майдані»

22 Квітня 2014
11313
22 Квітня 2014
09:20

22 квітня – прем’єра документального фільму «20. Двадцять свідчень про переломний день протистоянь на Майдані»

11313
22 квітня – прем’єра документального фільму «20. Двадцять свідчень про переломний день протистоянь на Майдані»

22 квітня о 19.00 в кінотеатрі «Жовтень» (зал «Кіноман») відбудеться прем'єрний показ документальної стрічки «20. Двадцять свідчень про переломний день протистоянь на Майдані», в якій зібрані розповіді про ранок 20 лютого декого з тих, хто того дня був на Майдані в епіцентрі подій.

 

Фільм створений спільними зусиллями інтернет-телебачення UkrLife.tv, громадської ініціативи «Євромайдан SOS» та Української Гельсінської спілки з прав людини за підтримки МФ «Відродження».

 

«Це не розслідування, а швидше намагання відтворити перебіг подій за допомогою свідків та викладених у відкритий доступ відеоматеріалів. Тут складно претендувати на будь-яку об'єктивність. І зрештою це справа МВС, ГПУ та СБУ. Але записані в фільмі свідчення точно мають бути почуті. А головне, попри все, суспільство має пам'ятати та стежити за ходом розслідування страшних злочинів держави проти людини, вчинених із листопада 2013 до лютого 2014 року. Аби цього більше ніколи не повторилося», - йдеться в анонсі.

 

Відразу після прем'єрного показу фільм буде викладений у відкритий доступ. Стрічка має англомовні субтитри.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11313
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду