Олексій Коган розпочав співпрацю з радіо «Аристократи»

Олексій Коган розпочав співпрацю з радіо «Аристократи»

20 Квітня 2014
10538
20 Квітня 2014
16:41

Олексій Коган розпочав співпрацю з радіо «Аристократи»

10538
Олексій Коган розпочав співпрацю з радіо «Аристократи»
Олексій Коган розпочав співпрацю з радіо «Аристократи»

На радіо «Аристократи» 20 квітня о 20:00 вийде третій випуск проекту Jazz Time з Олексієм Коганом.

 

Дебютна програма стартувала 6 квітня із композиції Bang! Zoom американського вокаліста, диригента, Боббі Макферріна. Живий виступ володаря 10 «Греммі» поціновувачі джазу мали можливість почути на Alfa Jazz Fest-2013 у Львові, творчим куратором якого є Олексій Коган.

 

Щодо текстової складової Jazz Time, ведучий повідомив, що двогодинні випуски виходитимуть щонеділі. Окрім кількох рубрик та афіші джазових подій, Олексій Коган запросив слухачів слухати й порівнювати джазові композиції та вивчати, як джаз інтегрується в інші музичні стилі.

 

Співпраця з радіо «Аристократи», за словами відомого джазового журналіста, розпочалася із запрошення до студії програми «Большой Фисун». «Так вийшло, що завдяки Данилі Хомутовському, Ярославу Лодигіну і власне Владу Фісуну, моя участь у програмі обернулася співпрацаю», - розповів Олексій Коган.

 

З подкастами Jazz Time можна ознайомитися тут.

 

Нагадаємо, Олексій Коган продовжує вести на радіо «Промінь» проект «Джаз клуб», що виходить в ефір щоп`ятниці о 22.08. 

 

У 2012 році, як писала «Детектор медіа», журналіст дебютував як телеведучий  - у програмі «Джаз з Олексієм Коганом» на ТВі. Цикл із восьми випусків було присвячено п`ятиріччю фестивалю Jazz in Kyiv. Програму відзначла увага до українських музикантів і гуртів, а також теледебют відомого радіоведучого Олексія Когана. Проект було реалізовано силами організаторів щорічного музичного заходу за підтримки ТВі. 

 

Наступного року телепроект було продовжено в оновленому форматі.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10538
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду