detector.media
20.04.2014 16:41
Олексій Коган розпочав співпрацю з радіо «Аристократи»
Олексій Коган розпочав співпрацю з радіо «Аристократи»

На радіо «Аристократи» 20 квітня о 20:00 вийде третій випуск проекту Jazz Time з Олексієм Коганом.

 

Дебютна програма стартувала 6 квітня із композиції Bang! Zoom американського вокаліста, диригента, Боббі Макферріна. Живий виступ володаря 10 «Греммі» поціновувачі джазу мали можливість почути на Alfa Jazz Fest-2013 у Львові, творчим куратором якого є Олексій Коган.

 

Щодо текстової складової Jazz Time, ведучий повідомив, що двогодинні випуски виходитимуть щонеділі. Окрім кількох рубрик та афіші джазових подій, Олексій Коган запросив слухачів слухати й порівнювати джазові композиції та вивчати, як джаз інтегрується в інші музичні стилі.

 

Співпраця з радіо «Аристократи», за словами відомого джазового журналіста, розпочалася із запрошення до студії програми «Большой Фисун». «Так вийшло, що завдяки Данилі Хомутовському, Ярославу Лодигіну і власне Владу Фісуну, моя участь у програмі обернулася співпрацаю», - розповів Олексій Коган.

 

З подкастами Jazz Time можна ознайомитися тут.

 

Нагадаємо, Олексій Коган продовжує вести на радіо «Промінь» проект «Джаз клуб», що виходить в ефір щоп`ятниці о 22.08. 

 

У 2012 році, як писала «Детектор медіа», журналіст дебютував як телеведучий  - у програмі «Джаз з Олексієм Коганом» на ТВі. Цикл із восьми випусків було присвячено п`ятиріччю фестивалю Jazz in Kyiv. Програму відзначла увага до українських музикантів і гуртів, а також теледебют відомого радіоведучого Олексія Когана. Проект було реалізовано силами організаторів щорічного музичного заходу за підтримки ТВі. 

 

Наступного року телепроект було продовжено в оновленому форматі.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY