В урядовому брифінгу для регіональних ЗМІ взяли участь 100 журналістів

В урядовому брифінгу для регіональних ЗМІ взяли участь 100 журналістів

4 Квітня 2014
10095
4 Квітня 2014
17:42

В урядовому брифінгу для регіональних ЗМІ взяли участь 100 журналістів

10095
В урядовому брифінгу для регіональних ЗМІ взяли участь 100 журналістів
В урядовому брифінгу для регіональних ЗМІ взяли участь 100 журналістів

Сьогодні,4 квітня, в «Укрінформі» в рамках програми «Відкритий уряд» відбулася зустріч віце-прем'єрів та міністрів Кабінету міністрів з представниками регіональних засобів масової інформації. Про це «Детектор медіа» розповів генеральний директор державного інформаційного агентства «Укрінформ» Олександр Харченко.

 

В зустрічі взяли участь близько 100 журналістів з регіонів України.

 

На брифінгу для регіональних журналістів виступили: прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк, перший віце-прем'єр-міністр України Віталій Ярема, віце-прем'єр-міністр - міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Володимир Гройсман, міністр фінансів Олександр Шлапак, міністр соціальної політики Людмила Денісова, міністр Кабінету міністрів Остап Семерак.

 

Олександр Харченко повідомив, що «Укрінформ» вів пряму трансляцію заходу на своєму сайті. «Спочатку в уряді довго думали чи робити чи не робити пряму трансляцію, але потім вирішили запустити трансляцію у нас на сайті. Всі, хто хотів побачив цей захід - побачив його. 5-6 годин трансляції брифінгу на Першому національному було б забагато», - розповідає Олександр Харченко.

 

Генеральний директор «Укрінформу» повідомив, що дуже задоволений проведеним кількагодинним заходом і сподівається, що уряд продовжить подібну практику. 

 

«Великий марафон, все відбувалось дуже динамічно. Журналістів регіональних акредитувалось близько двохсот, а реально приїхало 100, було 39 камер. Для нас це був доволі крутий захід і він проводив паралельно з хакатоном під егідою РНБО. Ми домовляємось з урядом, що такі заходи і надалі проходили у нас», - коментує брифінг гендиректор «Укрінформу».

 

«Детектор медіа» 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10095
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду