19 березня – круглий стіл «Україна під прицілом російських ЗМІ. Проблеми інформаційної безпеки України»

18 Березня 2014
9817
18 Березня 2014
15:23

19 березня – круглий стіл «Україна під прицілом російських ЗМІ. Проблеми інформаційної безпеки України»

9817
19 березня – круглий стіл «Україна під прицілом російських ЗМІ. Проблеми інформаційної безпеки України»

У середу, 19 березня, oб 11.00 в інформаційному агентстві «Укрінформ» (вул. Б. Хмельницького, 8/16, зал на 2-му поверсі) відбудеться засідання «круглого столу» на тему: «Україна під прицілом російських ЗМІ. Проблеми інформаційної безпеки України».

 

Організатори - Фонд «Демократичні ініціативи імені Ілька Кучеріва» та Українське національне інформаційне агентство «Укрінформ».

 

Учасники: Вікторія Сюмар - заступник Секретаря РНБО; Микола Княжицький - Голова підкомітету з питань телебачення і радіомовлення; Рустам Раупов - Голова підкомітету з питань друкованих засобів масової інформації та інтернету; Віталій Портников - ведучий програм на Еspresso.tv, української та російської служб «Радіо Свобода»; Георгій Почепцов - доктор філологічних наук, професор; Наталія Лигачова - шеф-редактор інтернет-видання «Детектор медіа»; Олександр Чекмишев - голова Комітету «Рівність можливостей»; Михайло Смуток - генеральний продюсер телеканалу «Перший Ukraine»; Ірина Бекешкіна - директор фонду «Демократичні ініціативи імені Ілька Кучеріва».

 

На захід запрошені представники Міністерства закордонних справ України, Служби безпеки України, Національної ради з питань телебачення і радіомовлення.

 

Учасники будуть ознайомлені з моніторингами провідних російських та вітчизняних ЗМІ.

 

Питання до обговорення:

- Застосування маніпулятивних технологій в інформаційному просторі;

- Можливі контрдії щодо захисту українського інформаційного простору?

- Інформаційна безпека як складова безпеки держави.

- Участь громадських організацій у захисті інформаційного простору.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9817
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду