«Укріноформ» закликає державні інформагентства висвітлювати події об’єктивно

2 Березня 2014
11220
2 Березня 2014
14:45

«Укріноформ» закликає державні інформагентства висвітлювати події об’єктивно

11220
«Укріноформ» закликає державні інформагентства висвітлювати події об’єктивно

Національне інформаентство «Укрінформ» поширило звернення до агентств-партнерів у країнах пострадянського простору.

 

У ньому журналісти закликають «об'єктивно і неупереджено висвітлювати події, що відбуваються в Україні, зокрема в Криму». Вони наголошують: «Від вашої принципової позиції залежить майбутнє наших країн, українського та російського народів, регіону в цілому».

 

В Укрінформі закликають «чесно інформувати своїх громадян про ситуацію, що має місце сьогодні в Українській державі, де ніколи не обмежувалися права і інтереси росіян, білорусів, грузинів або татар, так само як і представників будь-яких інших національностей».

 

Журналісти переконані, що спільними зусиллями ЗМІ вдасться «зупинити ескалацію конфлікту, який може перерости у відкриту братовбивчу війну».

 

Нагадаємо, 1 березня Рада Федерації підтримала звернення президента Росії Володимира Путіна та дала згоду на введення російських збройних сил на територію Криму.

 
Як заявив сьогодні на брифінгу для журналістів секретар Ради національної безпеки й оборони УкраїниАндрій Парубій, РНБО приводить збройні сили у повну боєготовність.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11220
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду