«Укртелеком» знову заблокували у Криму

«Укртелеком» знову заблокували у Криму

2 Березня 2014
11552
2 Березня 2014
12:13

«Укртелеком» знову заблокували у Криму

11552
«Укртелеком» знову заблокували у Криму
«Укртелеком» знову заблокували у Криму

У суботу 1 березня 2014 декілька ключових вузлів зв'язку національного оператора телекомунікацій ПАТ «Укртелеком», що належить Рінату Ахметову в Криму заблокували невідомі у військовій формі. Про це повідомляє сайт компанії.

У зв`язку з цим «Укртелеком»  попереджає про можливі перебої в роботі мережі чи обмеження технічної можливості забезпечувати послуги фіксованого телефонного зв'язку між АР Крим і рештою території України, а також  доступі до мережі інтернет і мобільного зв'язку ТриМоб. За інформацією кримських підрозділів, місцевий телефонний зв'язок всередині півострова на даному етапі зберігається.

На захоплених вузлах зв'язку компанія не може оперативно проводити заходи з підтримання мережі в працездатному стані.

 

Як повідомляла «Детектор медіа»,  28 лютого «Укртелеком» втратив технічну можливість забезпечувати зв'язок між Кримом і рештою території України, а також, імовірно, на самому півострові. Це сталося внаслідок захоплення невідомими ввечері п`ятниці декількох вузлів зв'язку в Криму і зонових ліній зв'язку компанії. Внаслідок цього на території півострова Крим було практично припинено надання послуг фіксованого телефонного зв'язку, а також доступу до мережі інтернет і мобільного зв'язку ТриМоб.

 

1 березня фахівцям «Укртелекому» вдалося відновити фіксований зв'язок і доступ до  інтернету практично на всій території Криму

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11552
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду