Володимир Тихий став експертом програми І3

Володимир Тихий став експертом програми І3

15 Лютого 2014
10919
15 Лютого 2014
16:27

Володимир Тихий став експертом програми І3

10919
Володимир Тихий став експертом програми І3
Володимир Тихий став експертом програми І3

Режисер Володимир Тихий увійшов до складу експертної ради програми підтримки динамічної культури І3 фонду Рината Ахметова «Розвиток України». Про це повідомляється на сайті I3.

 

Пан Тихий опікуватиметься сферою кіно. Ще одним новим експертом Ради - у музейній справі - став історик, етнолог, директор ГО «Агенція культурних стратегій» Микола Скиба.

 

«Бурхливому українському сьогоденню дуже потрібна художня рефлексія, незалежна мистецька думка. Головне завдання - творення новітнього різнобарвного українського культурного простору», - означив свої цілі Володимир Тихий.

 

Володимир Тихий - кінорежисер, сценарист, продюсер. Лауреат міжнародних кінофестивалів є ініціатором, режисером та співпродюсером кіноальманахів «Мудаки. Арабески»(учасник 60-го Берлінського МКФ, призер МКФ «Молодість») та "Україно, goodbye!" («Срібний леопард» 65-го МКФ у Локарно, номінант EFA Європейської кіноакадемії). Режисер-постановник повнометражніх фільмів «Мийники автомобілів» та «Зелена кофта».

 

Як писала «Детектор медіа», фонд Рината Ахметова «Розвиток України» - одна з небагатьох організацій в Україні, що опікується підтримкою українського кіно. Фінансування таких проектів здійснюється на конкурсній основі в рамках програми підтримки динамічної культури І3.

 

Ця грантова програма спрямована на популяризацію, використання нових підходів діячів сучасної культури загалом - також у сфері літератури, візуального мистецтва, музейної справи й театру.

 

За умовами І3, Експертна рада на основі формальних проектних пропозицій обирає проекти до підтримки. «При цьому для нас дуже важлива інноваційна складова проектів. Максимальна сума гранту становить 160 тис. грн.», - розповіла керівник програм і проектів фонду «Розвиток України» Олеся Островська-Люта.

 

У кіно I3 підтримує, в основному, освітні та фестивальні події, подорожі й зйомки короткометражних фільмів.

 

«Детектор медіа»

 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10919
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду