Тимошенко викликала Януковича на дебати

Тимошенко викликала Януковича на дебати

12 Лютого 2014
9820
12 Лютого 2014
14:09

Тимошенко викликала Януковича на дебати

9820
Тимошенко викликала Януковича на дебати
Тимошенко викликала Януковича на дебати

Лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко готова вийти на публічні дебати з Віктором Януковичем щодо ситуації в країні. Про це повідомляє прес-служба політсили.

 

«Я звертаюся до Віктора Януковича: якщо він хоче публічних дебатів - я готова до повноцінної дискусії про тактичні і стратегічні кроки для виведення України з кризи», - заявила Юлія Тимошенко.

 

Вона підкреслила, що для неї не має значення, де саме та в якому форматі відбуватимуться такі дебати і чи будуть вони мати прив'язку до виборів. «Зокрема, дебати можуть відбутися у режимі відеоконференції, обладнання для якої встановлене у моїй тюремній палаті у лікарні в Харкові», - зазначила Тимошенко.

 

Як відомо, 9 лютого на віче лідер УДАРу Віталій Кличко викликав Віктора Януковича на дебати на Майдані Незалежності у Києві.

 

Нагадаємо, 25 січня під час чергового засідання робочої групи із врегулювання політичної кризи Віктор Янукович для забезпечення широкого громадського діалогу запропонував Віталію Кличку провести публічні дебати, і на цю пропозицію лідер УДАРу погодився.

 

Сьогодні, 11 лютого, у прес-службі президента у відповідь на інформаційний запит ІА «Українські новини» повідомили, що Президент Віктор Янукович готовий провести дебати з головою фракції УДАР Віталієм Кличком на одному із загальнонаціональних телеканалів.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9820
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду