Льовочкін, Єрмолаєв, Чепак засновують неурядовий аналітичний центр - ЗМІ (ОНОВЛЕНО)

2 Лютого 2014
13776
2 Лютого 2014
19:54

Льовочкін, Єрмолаєв, Чепак засновують неурядовий аналітичний центр - ЗМІ (ОНОВЛЕНО)

13776
В «Інституті "Нова Україна"» планується розробка окремого медіа-напрямку
Льовочкін, Єрмолаєв, Чепак засновують неурядовий аналітичний центр - ЗМІ (ОНОВЛЕНО)

Екс-глава адміністрації президента Сергій Льовочкін стане засновником і спонсором неурядового аналітичного центру з робочою назвою «Інститут "Нова Україна"», повідомляє «Українська правда» з посиланням на джерела «Інтерфакс-Україна».

 

 

Засновниками інституту також будуть екс-глава Націнституту стратегічних досліджень Андрій Єрмолаєв, колишній прес-секретар президента Дарина Чепак, доктор політичних наук професор Олександр Литвиненко, доктор соціологічних наук професор Віктор Щербина та Євгенія Левинець.

 

Пані Чепак у коментарі «Детектор медіа» підтвердила, що проект зараз у роботі.

 

За даними джерела «Інтерфаку», інститут, який планується як неурядовий, незалежний аналітичний центр, займатиметься розробкою та супроводом проектів у різних сферах: міжнародній і внутрішній політиці, економіці, безпеці, екології, соціології, культурі.

 

Також в інституті планується розробка окремого медіа-напрямку.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», раніше пан Льовочкін, пані Чепак та пан Єрмолаєв були звільнені з їхніх попередніх посад указами президента Віктора Януковича. Пана Лбовочкіна було призначено радником глави держави.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13776
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду