Президент звільнив Дарку Чепак

Президент звільнив Дарку Чепак

25 Січня 2014
17395
25 Січня 2014
21:11

Президент звільнив Дарку Чепак

17395
і Андрія Єрмолаєва
Президент звільнив Дарку Чепак
Президент звільнив Дарку Чепак

Президент України Віктор Янукович звільнив Дарку Чепак з посади свого прес-секретаря. Про це йдеться в указі № 50/2014: «Звільнити Чепак Дарію Олександрівну з посади Прес-секретаря Президента України».

 

Нагадаємо, 16 січня начальник головного управління забезпечення доступу до публічної інформації Адміністрації президента Денис Іванеско був звільнений розпорядженням глави Адміністрації президента 16 січня згідно з поданою ним заявою.

 

Також сьогоднішнім указом № 49/2014 Віктор Янукович звільнив Андрія Єрмолаєва з посади директора Національного інституту стратегічних досліджень.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», 17 січня після того, як   Віктор Янукович звільнив Сергія Льовочкіна з посади глави Адміністрації президента, з'явилася інформація, що прес-секретар Президента України Дарія Чепак подала у відставку.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17395
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду