Держкомтелерадіо відправить українських видавців на книжкову виставку  «Книги Беларуси»

Держкомтелерадіо відправить українських видавців на книжкову виставку «Книги Беларуси»

31 Січня 2014
9720
31 Січня 2014
15:06

Держкомтелерадіо відправить українських видавців на книжкову виставку «Книги Беларуси»

9720
Держкомтелерадіо відправить українських видавців на книжкову виставку  «Книги Беларуси»
Держкомтелерадіо відправить українських видавців на книжкову виставку  «Книги Беларуси»

Українські видавці книжок візьмуть участь у ХХІ Мінській міжнародній книжковій виставці-ярмарку «Книги Беларуси», що пройде з 5 по 9 лютого у Національному виставковому центрі «Белекспо». Про це повідомляє прес-служба Держкомтелерадіо.

 

6 лютого пройде День української книги, у рамках якого Держкомтелерадіо України презентує Національну експозицію «Книги України», а також видання, які вийшли минулого року за програмою «Українська книга».

 

Експозиція складатиметься з майже 300 видань, книжкових новинок більше 40 вітчизняних видавництв - «Дніпра», «Картографії», «Фоліо», «Грані-Т»,  «Балтії-Друк», «Самміт-книга» та ін.

 

Окрім того, Держкомтелерадіо та видавництво «Балтія-Друк» представлять на національному стенді ілюстроване науково-популярне видання авторства відомого історика Сергія Сегеди «Український Пантеон», а також видання «Святим дивом сяють храми Божі ...», присвячене 200-річчю від дня народження Тараса Шевченка.

 

Також видавці покажуть презентацію рукописних реконструкцій слов'янських рукописів ХІ - ХІV ст., відтворених в майстерні Юрія Храпая: копію Дзялинського списку Литовського статуту 1529 року, «Руську Правду», «Слово о полку Ігоревім», копії сторінок Київського Євангелія 1393 року тощо.

 

Після завершення книжкового форуму українська делегація передасть кращі зразки вітчизняної книговидавничої галузі для громади співвітчизників у Білорусі.

 

Вероніка Коробенюк для «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9720
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду