У прямому ефірі ТВі мало не побились депутати

У прямому ефірі ТВі мало не побились депутати

10 Січня 2014
8088
10 Січня 2014
12:10

У прямому ефірі ТВі мало не побились депутати

8088
У прямому ефірі ТВі мало не побились депутати
У прямому ефірі ТВі мало не побились депутати

Народний депутат від фракції ВО «Батьківщина» Арсен Аваков мало не побив колишнього нардепа від Партії регіонів Олега Калашникова у прямому ефірі програми «Сьогодні про головне» з ведучим Єгором Чечериндою на ТВі. Про це йдеться на сайті каналу.

 

Під час дискусії щодо Євромайдану в рамках програми «Сьогодні про головне» політики почали переходити на особисті образи. Арсен Аваков не стримав емоцій і кинув пюпітром у пана Калашнікова, а потім рушив назустріч своєму опонентові. Ведучий програми  закликав гостей студії заспокоїтись та не ламати майно каналу ТВі.

 

«Друзі, я прошу бути інтелігентами та не ламати наше устаткування», - сказав пан Чечеринда.

 

На своїй сторінці у Facebook  Єгор Чечеринда зізнався, що не знав, як себе поводити у прямому ефірі, коли розгорівся конфлікт.

 

«Насправді вперше у прямому ефірі завагався, що робити далі. Слава Богу, що справжня бійка між Аваковим і Калашниковим не відбулася, інакше довелося б кликати охорону. Завтра обов'язково продумаємо, якими мають бути дії ведучого у подібних ситуаціях... На нашому сайті відео бійки лише за півтори години набрало 14 000 переглядів», - написав ведучий.

 

Також пан Чечеринда повідомив, що після ефіру Олег Калашников заявив, що подасть на Арсена Авакова до суду.

 

Пан Аваков жбурнув в опонента пюпітр

 

Пан Аваков у Facebook вибачився за свою поведінку під час ефіру на ТВі та пояснив, що просто не зміг стримати свої емоції.

 

«Ніколи не боріться зі свинею у багнюці - замурзаються обидва, тільки їй це сподобається». Я знав цей вираз і до цього ефіру і, побачивши Олега Калашникова в студії ТВі, - повторив цей вираз про себе. Але стриматися було складно - таке хамло нон-стоп . По закінченні ефіру Олег Калашников втік зі студії швидше, ніж я встиг зняти мікрофон.  Друзі, естети - вибачте. Вибачте, що не стримався і вибачте за незавершену п'єсу», - написав нардеп.



«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8088
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду