Євромайдан хоче боротися з інформаційними провокаціями

Євромайдан хоче боротися з інформаційними провокаціями

10 Січня 2014
9267
10 Січня 2014
10:43

Євромайдан хоче боротися з інформаційними провокаціями

9267
Євромайдан хоче боротися з інформаційними провокаціями
Євромайдан хоче боротися з інформаційними провокаціями

Організатори Євромайдану вирішили публікувати зведення ситуацій за участі «народної самооборони», щоб припинити інформпровокації проти Майдану. Про це на своїй сторінці у Facebook написав комендант майдану Арсен Аваков (на фото).

 

«Припиняючи інтенсивні, в тому числі інформаційні, провокації проти Майдану - будемо публікувати регулярні зведення подій від загонів Самооборони Майдану», - написав депутат.

 

Він повідомив, що за минулий день затримали чотирьох шахраїв, які збирають гроші в невеликі урни, нібито на потреби або на ліки для Майдану, а також із Майдану вивели 11 п'яних людей і чотирьох підозрілих осіб без документів.

 

Нагадаємо, що нещодавно з'явилося кілька повідомлень від телеканалу «112 Україна» про нібито протиправні дії охорони Євромайдану, за які міліція вже відкрила кримінальні провадження. Йдеться про нібито відібрані гроші у представниці благодійного фонду, а також перешкоджання роботі журналістів «112 Україна».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9267
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Qcumber
3761 дн. тому
До речі, як тільки хтось є за сумісництвом депутатом від Партії регіонів, ви завжди це вказуєте. А як тільки від Батьківщини - не завжди. Чому так? Якщо хтось з редакції прочитає цей коментар, дайте відповідь.
Qcumber
3761 дн. тому
Я б на вашому місці замінив би у заголовку слово "Євромайдан" на "опозиція". Бо "Євромайдан" - це народ, що залишив свої домівки, кинув купу справ, аби вивести Україну в ЄС. А опозиція - це оті люди (пан Аваков є одним з них), які мають певні політичні інтереси.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду