Стан Чорновол трохи кращий від жахливого – чоловік

Стан Чорновол трохи кращий від жахливого – чоловік

7 Січня 2014
15558

Стан Чорновол трохи кращий від жахливого – чоловік

15558
Стан Чорновол трохи кращий від жахливого – чоловік
Стан Чорновол трохи кращий від жахливого – чоловік

Заява Міністерства охорони здоров'я України про задовільний стан здоров'я побитої 25 грудня активістки і журналістки Тетяни Чорновол є неправдивою. Про це «Радіо Свобода» заявив її чоловік Микола Березовий.

 

У повідомленні прес-служби відомства йшлося, що Тетяні Чорновол була запропонована виписка, але «пацієнтка категорично відмовилася».

 

«Про яку виписку може йтися, якщо в неї температура постійна, якщо вона проходить десять метрів - і починає кружитися голова, і вона ледь не падає?» - зазначив Микола Березовий.

 

«Коли ми кажемо, що її стан нормалізувався, то треба розуміти, що він став трохи кращий від того, яким був пару днів тому, коли він був взагалі жахливим. А до нормального стану - ще величезна дистанція», - додав чоловік Тетяни Чорновол.

 

6 січня прес-служба Міністерства охорони здоров'я України проінформувала, що стан здоров'я журналістки Тетяни Чорновол, яка постраждала внаслідок побиття 25 грудня 2013 року, є «стабільним та задовільним».

 

Нагадаємо, в ніч на 25 грудня на Бориспільській трасі невідомі жорстоко побили журналістку і громадську активістку Тетяну Чорновол після того, як переслідували її машину і зіштовхнули її з траси.

 

За фактом побиття Тетяни Чорновол слідчим відділом Бориспільського міськвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Згодом воно було перекваліфіковано на нанесення тяжких тілесних ушкоджень.

 

Слідство розглядає декілька версій нападу невідомих на Тетяну Чорновол, серед них - професійну діяльність, вчинення дорожньо-транспортної пригоди та провокацію.

 

Як писала «Детектор медіа», за рішенням суду арештовано на два місяці п'ятьох підозрюваних у причетності до нападу. Також зараз триває розшук шостого підозрюваного. Як повідомила прес-служба президента, один із підозрюваних зізнався у скоєнні нападу на Тетяну Чорновол.

 

Сама Тетяна Чорновол вважає, що напад пов'язаний з її громадською активністю.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15558
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Tnk
3763 дн. тому
Давай пусть тебя так оддубасят и посмотрим потом твою смету лечения и декларацию доходов! Просим, просим!
Kbr
3763 дн. тому
А когда уже будет опубликована смета лечения в "Борисе" и декларация доходов семьи Чорновол? Просим, просим.
Duche
3763 дн. тому
і хто про ту {CENSORED} знав, поки її не побили? А хто її побив?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду