Новорічне звернення Януковича знімали у Києво-Печерській Лаврі

Новорічне звернення Януковича знімали у Києво-Печерській Лаврі

31 Грудня 2013
7579
31 Грудня 2013
10:48

Новорічне звернення Януковича знімали у Києво-Печерській Лаврі

7579
Новорічне звернення Януковича знімали у Києво-Печерській Лаврі
Новорічне звернення Януковича знімали у Києво-Печерській Лаврі

Традиційні телезвернення Президента України Віктора Януковича з нагоди Нового року та Різдва Христового були відзняті на території Святої Успенської Києво-Печерської Лаври та в її головному храмі - Соборі Успіння Пресвятої Богородиці. Про це йдеться на сайті президента.

 

У новорічному привітанні глава держави привітав український народ зі святами та, як йдеться у повідомленні, «окреслив шляхи майбутнього розвитку країни».

 

Як зазначила головний режисер зйомок Анна Гресь, Києво-Печерська Лавра вдруге стала місцем зйомок вітання для українського народу через символічність цього місця для українців.  

 

«Дуже символічне місце для України. Хочемо передати домашній затишок і тепло Нового року», - пояснила пані Гресь.

 

За словами режисера, оформлення знімального майданчика та сценарій у цілому залишилися у традиціях Новорічного вітання. Разом із тим, зауважила Анна Гресь, знімальна група намагалася знайти нові режисерські зображувальні підходи. «Щороку змінюємо, намагаємося удосконалюватися», - сказала вона.

 

Говорячи про оформлення новорічної ялинки на знімальному майданчику, дизайнер Марина Юдіна зазначила, що ялинку прикрасили кольорами державного прапору: синій колір переважає в іграшках та гірляндах, а жовтий - у декоративних бантах.

 

Пані Юдіна також повідомила, що висота цьогорічної вітальної ялинки - 8 метрів. На її оформлення було використано близько двох кілометрів гірлянд і кілька десятків куль діаметром від 100 до 250 міліметрів. Загалом, за словами дизайнера, процес підготовки ялинки до зйомок зайняв близько трьох діб.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7579
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду