Хакери «поклали» сайт «Тема»

9 Грудня 2013
17971
9 Грудня 2013
10:41

Хакери «поклали» сайт «Тема»

17971
Хакери «поклали» сайт «Тема»

Сайт «Тема» (tema.in.ua) зазнав DDoS-атаки і не працює другу добу. Про це «Детектор медіа» повідомив головний редактор сайту Олег Єльцов.

 

Востаннє таке ставалося рік тому, коли на сайті з'явились публікації про сутенерський бізнес одного з генералів МВС, розповів пан Єльцов. Тоді, на його думку, сайт «поклали» представники міліції.

 

Пан Єльцов припускає, що за нинішніми хакерськими атаками теж стоять представники міліції і на атаки витрачаються бюджетні кошти.

 

Нагадаємо, під час висвітлення масових протестів у Києві тривають численні хакерські атаки на інтернет-видання і портали. Атак зазнали, зокрема, Hromadske.tv, «Цензор.нет», «Українська правда», LB.ua, ZN.ua, «Тиждень.ua», Ukr.net, сайт 5-го каналу.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17971
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду