«Беркут» і міліція посилено охороняють телецентр у Києві (ДОПОВНЕНО)

7 Грудня 2013
17445
7 Грудня 2013
09:10

«Беркут» і міліція посилено охороняють телецентр у Києві (ДОПОВНЕНО)

17445
у зв`язку з подіями на євромайдані
«Беркут» і міліція посилено охороняють телецентр у Києві (ДОПОВНЕНО)

Цієї ночі силовики захопили телецентр у Києві, що на вулиці Мельникова, 42, неподалік станції метро Дорогожич. Про це «Каналу 24» повідомив журналіст телекомпанії «Ера» Олександр Золотько, який перебував усередині будівлі.


За його словами, близько 20-ї години на територю телецентру підігнали два автобуси та один мікроавтобус із працівниками спецпідрозділу «Беркут», а також три машини і один автобус міліції. Правоохоронців, вочевидь, викликали за тривогою, бо вони на ходу защіпали бронежилети і виглядали, наче щойно прокинулися.

 

Кореспондента «ВідеоТеКи» Богдана Кутєпова нова охорона телецентру зустріла словами «Сьогодні зйомок не буде!». Уточнити, чим викликані посилені заходи безпеки,  журналісту запропонували у віце-президент НТКУ Євгена Каленського, який перебував на робочому місці.

 

Пан Каленський розповів, що охорона об`єкту класу «А» ведеться через політичну кризу в країні. 

 

Подробиці - у відеорепортажі Богдана Кутєпова. 

 

Сьогодні об 11-тій в ефірі НТКУ стартує телемарафон  за участі міністрів та інших представників влади.

  
«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17445
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Yolka
3808 дн. тому
Хорошо сказал, поддерживаю.
Знавець
3808 дн. тому
{CENSORED}! Журналісти, не бойкотувати!!! Не тікати з телеканалів! А брати участь у провладних заходах і ЗРИВАТИ їх усіма доступними засобами. Заявити у прямому ефірі про свою громадянську позицію. Прийти на пресуху Захарченка, Азарова, Януковича і солідарно скандувати. Або встати і аплодувати. Безперервно. Нахабно. Робити те, чого вони не чекають, що їх збентежить, що виведе з рівноваги. У НИХ ЗЕМЛЯ МАЄ ГОРІТИ ПІД НОГАМИ! Вони мають бачити в очах ненависть і презирство. У них мають сіпатися повіки і дрижати кінцівки. Вони повинні погано спати вночі і погано їсти вдень. Вони мають боятися журналістів зокрема та уникати українців взагалі. Журналісти, вам та всій Україні оголошено війну. Не будьте соплежуями та тєрпілами! {CENSORED}
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду