Єльцин-молодший зніме фільм про радянський жіночий авіаполк

Єльцин-молодший зніме фільм про радянський жіночий авіаполк

13 Листопада 2013
4979
13 Листопада 2013
14:17

Єльцин-молодший зніме фільм про радянський жіночий авіаполк

4979
Єльцин-молодший зніме фільм про радянський жіночий авіаполк
Єльцин-молодший зніме фільм про радянський жіночий авіаполк

Онук першого президента Росії Борис Єльцин-молодший стане продюсером військової драми «Нічні відьми». Виробництво стрічки здійснюватиме його продакшн  Timedale Entertainment, повідомляє ынтернет-видання Variety.

 

Партнером  пана Єльцина по цьому проекту буде Геллер Метт.

 

Сюжет стрічки побудований на реальній історії жіночого авіаполку, який діяв у часи Другої світової війни і брав участь у битві під Москвою. «Нічними відьмами» їх прозвали  німецькі солдати.

 

«Я працюю у бізнесі, що надихає. Також я натхненний цією героїчною історією. Для мене велика честь бути частиною цього процесу», - зазначив пан Єльцин.

 

Сценарій цієї стрічки писатиме Грегорі Аллен Ховард, який став відомим після роботи над фільмами «Спогади Титанів» та «Алі». Нещодавно він  закінчив сценарій нового проекту «Краще ангелів» і  написання пілоту  стрічки про кримінальне місто Майамі «Брати Іванови».

 

Нагадаємо, на тему історії радянського жіночого авіаполку зняла серіал «Нічні ластівки» українська кінокомпанія  StarMedia. Стрічка вийшла на каналі ICTV  у березні цього року. Восьмисерійний телесеріал у жанрі військової драма розповідає про епізод з часів Другої світової війни, коли Йосип Сталін підписав секретний наказ про формування жіночого авіаційного полку. 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4979
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду