16 жовтня – відкриття фотовернісажу «Кришталевий погляд дитинства – 2013»

16 Жовтня 2013
11828
16 Жовтня 2013
15:30

16 жовтня – відкриття фотовернісажу «Кришталевий погляд дитинства – 2013»

11828
16 жовтня – відкриття фотовернісажу «Кришталевий погляд дитинства – 2013»

16 жовтня о 18.30 у Національному культурно-мистецькому та музейному комплексі «Мистецький Арсенал» (вул. Лаврська, 10-12) відбудеться відкриття фотовернісажу «Кришталевий погляд дитинства-2013».

 

Фотовернісаж триватиме з 17 по 27 жовтня. На ньому будуть представлені творчі роботи лауреатів та дипломантів ХХІІ Міжнародного дитячого, молодіжного фестивалю аудіовізуальних мистецтв «Кришталеві джерела-2013». Фотовиставка проходитиме в рамках освітнього проекту для дітей і підлітків «Арсенал ідей» за ініціативи Національної ради з питань телебачення і радіомовлення.

 

Акредитація на відкриття фотовернісажу за тел.: 278-75-75.

 

Фестиваль «Кришталеві джерела» започатковано 1991 року як дитячий мистецький форум, до участі в якому запрошуються юні митці й представники професійних студій для обміну досвідом, творчого спілкування, ознайомлення з кращими зразками сучасного дитячого і юнацького кіно-, теле-, радіо- та фотомистецтва і творами для дитячої аудиторії.

 

Засновники фестивалю - Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення, Міністерство освіти і науки України, Міністерство молоді та спорту України, Міністерство культури України, Національна спілка кінематографістів України, Національна спілка фотохудожників України, Асоціація діячів кіноосвіти і медіапедагогіки України.

 

Організатором проведення Фестивалю упродовж останніх років є Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення. Почесний голова Оргкомітету-2013 - народний депутат України Оксана Калетник.

 

«Кришталеві джерела» мають чотири конкурси: кіно, телебачення, радіо, а з 1999 року - і фото. У номінаціях за звання лауреата змагаються дитячі, молодіжні  фото-, медіагуртки та студії при освітніх закладах і професійних кіно-, телекомпаніях або студіях-виробниках, учні, студенти, фотомитці, професійні телерадіоорганізації, при яких працюють творчі об'єднання для дітей та молоді.

 

Перший фотовернісаж проведено у серпні 1999 року за ініціативи тодішнього голови фотожурі «Кришталевих джерел», голови Сумської обласної організації Спілки фотохудожників України Володимира Стародуба.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11828
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду