detector.media
16.10.2013 15:30
16 жовтня – відкриття фотовернісажу «Кришталевий погляд дитинства – 2013»

16 жовтня о 18.30 у Національному культурно-мистецькому та музейному комплексі «Мистецький Арсенал» (вул. Лаврська, 10-12) відбудеться відкриття фотовернісажу «Кришталевий погляд дитинства-2013».

 

Фотовернісаж триватиме з 17 по 27 жовтня. На ньому будуть представлені творчі роботи лауреатів та дипломантів ХХІІ Міжнародного дитячого, молодіжного фестивалю аудіовізуальних мистецтв «Кришталеві джерела-2013». Фотовиставка проходитиме в рамках освітнього проекту для дітей і підлітків «Арсенал ідей» за ініціативи Національної ради з питань телебачення і радіомовлення.

 

Акредитація на відкриття фотовернісажу за тел.: 278-75-75.

 

Фестиваль «Кришталеві джерела» започатковано 1991 року як дитячий мистецький форум, до участі в якому запрошуються юні митці й представники професійних студій для обміну досвідом, творчого спілкування, ознайомлення з кращими зразками сучасного дитячого і юнацького кіно-, теле-, радіо- та фотомистецтва і творами для дитячої аудиторії.

 

Засновники фестивалю - Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення, Міністерство освіти і науки України, Міністерство молоді та спорту України, Міністерство культури України, Національна спілка кінематографістів України, Національна спілка фотохудожників України, Асоціація діячів кіноосвіти і медіапедагогіки України.

 

Організатором проведення Фестивалю упродовж останніх років є Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення. Почесний голова Оргкомітету-2013 - народний депутат України Оксана Калетник.

 

«Кришталеві джерела» мають чотири конкурси: кіно, телебачення, радіо, а з 1999 року - і фото. У номінаціях за звання лауреата змагаються дитячі, молодіжні  фото-, медіагуртки та студії при освітніх закладах і професійних кіно-, телекомпаніях або студіях-виробниках, учні, студенти, фотомитці, професійні телерадіоорганізації, при яких працюють творчі об'єднання для дітей та молоді.

 

Перший фотовернісаж проведено у серпні 1999 року за ініціативи тодішнього голови фотожурі «Кришталевих джерел», голови Сумської обласної організації Спілки фотохудожників України Володимира Стародуба.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY