МКФ «Молодість» запустив офіційний тизер (ВІДЕО)

МКФ «Молодість» запустив офіційний тизер (ВІДЕО)

14 Жовтня 2013
8140
14 Жовтня 2013
12:50

МКФ «Молодість» запустив офіційний тизер (ВІДЕО)

8140
МКФ «Молодість» запустив офіційний тизер (ВІДЕО)
МКФ «Молодість» запустив офіційний тизер (ВІДЕО)

43-й Міжнародний кінофестиваль «Молодість» (МКФ), який пройде у Києві з 19 по 27 жовтня, запустив сьогодні, 14 жовтня, відеоролик - офіційний тізер фестивалю. Про це повідомили «Детектор медіа» організатори МКФ.

 

Як повідомляла «Детектор медіа»,  МКФ «Молодість» оголошував конкурс однохвилинних фільмів, які можуть стати тизером фестивалю. Основна тема конкурсу - «Тільки Молодість, тільки хардкор!». До участі допускались художні або анімаційні фільми тривалістю до 60 секунд. Перевага надавалась лаконічній історії, що стосувалась кінофестивалю, незалежного кіно, Києва тощо.

 

Нагадаємо,  відбіркова комісія МКФ «Молодість» обрала до національного конкурсу 23 найновіші українські короткометражні фільми.

 

У міжнародному конкурсі повнометражних фільмів 43-го міжнародного кінофестивалю «Молодість» змагатимуться 12 стрічок з чотирьох континентів світу.  Українським учасником повнометражного конкурсу став фільм Дмитра Мойсеєва «Такі красиві люди» - історія п'ятьох людей, які втекли від цивілізації і живуть на березі моря.


 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8140
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду