Оголошено повний склад міжнародного журі МКФ «Молодість»

Оголошено повний склад міжнародного журі МКФ «Молодість»

10 Жовтня 2013
13019
10 Жовтня 2013
17:38

Оголошено повний склад міжнародного журі МКФ «Молодість»

13019
Оголошено повний склад міжнародного журі МКФ «Молодість»
Оголошено повний склад міжнародного журі МКФ «Молодість»

До складу міжнародного журі 43-го міжнародного кінофестивалю «Молодість» увійдуть російсько-французька акторка Дінара Друкарова та російський кінокритик Віктор Матізен. Про це повідомили організатори «Молодості» сьогодні, 10 жовтня, на останній передфестивальній прес-конференції.

 

Дінара Друкарова найбільшої слави здобула після ролі у фільмі Алєксєя Балабанова «Про виродків і людей». 1998 року її номінували як найкращу акторку на премію Європейської кіноакадемії, 2010 року зіграла Ольгу Генсбур у «Генсбур. Любов хулігана», а 2012 - в драмі Міхаеля Ганеке «Любов».

 

Віктор Матізен - альтернативний російський кінокритик, президент Гільдії кінознавців і кінокритиків Росії (2003-2011), голова Експертної ради кінопремії «Білий слон», куратор сайту Гільдії kinopressa.ru. Автор робіт «Паратеорія радянського кіно», «Стьоб як феномен культури», «Божевілля у Гнєзднівскому», «Жорна».

 

Раніше повідомлялося, що головою журі буде бельгійська режисер і продюсер Маріон Гензель; інші члени журі - президент ОМКФ Вікторія Тігіпко та грецький кінорежисер Бабіс Макрідіс, який минулого року отримав гран-прі «Молодості» за стрічку «L».

 

Нагадаємо, 43-й Міжнародний кінофестиваль «Молодість» пройде в Києві з 19 по 27 жовтня.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13019
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду