МВС розробила ролики соцреклами про роботу «Беркуту» (ВІДЕО)

МВС розробила ролики соцреклами про роботу «Беркуту» (ВІДЕО)

8 Жовтня 2013
7883
8 Жовтня 2013
13:51

МВС розробила ролики соцреклами про роботу «Беркуту» (ВІДЕО)

7883
МВС розробила ролики соцреклами про роботу «Беркуту» (ВІДЕО)
МВС розробила ролики соцреклами про роботу «Беркуту» (ВІДЕО)

Управління зв'язків із громадськістю (УЗГ) МВС України розробила ролик про спецпідрозділ «Беркут» і направило його до редакцій 14 вітчизняних телеканалів у якості соціальної реклами. Про це повідомляє прес-служба МВС.

 

За словами начальника УЗГ Сергія Бурлакова, у відеоматеріалі герої розповідають про свою роботу «беркутівця», основні завдання співробітників підрозділу та ставлення родин до їхньої професії. Головний меседж роликів - показати роботу спецпідрозділу з середини очима самих спецназівців.

 

Правоохоронці підкреслюють, що «вони приходять на службу з охорони правопорядку виключно за покликанням і працюють, не зважаючи на всі складнощі служби». Особливо, за словами прес-служби,  їм важко, коли доводиться працювати на масових заходах, адже тут треновані бійці «Беркуту» не застосовують силу: «Їхнє завдання - не допустити зіткнень громадян та кровопролиття, тому правоохоронці  виконують роль «живої стіни». Але при затриманні злочинців щоденні виснажливі тренування дають результат».

 

Сергій Бурлаков зазначив, що ставлення українського суспільства до бійців спецпідрозділу є неоднозначним. Він переконаний, що інформацію про роботу «Беркуту» навмисно перекручують деякі політики. «Основне завдання «Беркута» - затримання озброєних зловмисників. Щодня сотні спецпризначенців, виходячи на патрулювання вулиць, ризикують життям заради безпеки громадян», - сказав пан Бурлаков.

 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7883
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду