Редакція російського журналу «Артхроника» звільнилася

Редакція російського журналу «Артхроника» звільнилася

17 Серпня 2013
25114
17 Серпня 2013
19:41

Редакція російського журналу «Артхроника» звільнилася

25114
Видання закривається і переходить виключно на інтернет-формат
Редакція російського журналу «Артхроника» звільнилася
Редакція російського журналу «Артхроника» звільнилася

Російський журнал про сучасне мистецтво «Артхроника» переходить виключно на інтернет-версію, пише Lenta.Ru.

 

При цьому релакцію видання залишили більшість співробітників. За даними прес-служби видання, вони звільнилися за згодою сторін і їм виплатили всі необхідні компенсації.

 

До таких змін призвели фінансові труднощі. Інтернет версія запуститься восени, і звільнених співробітників запрошують долучитися до цього проекту.


Відомо, що у електронній версії буде інший головний редактор. Марія Рогулева, яка очолювала редакцію «Артхроника» з 2011 року, зокрема, раніше заявила, що якщо видавець зупинить вибір на менш затратній версії, то нею займатиметься інша команда.

«Артхроника» - провідне виданням про сучасне мистецтво в Росії. Журнал був заснований в 1999 році, у 2006 році його видавцем став Шалва Бреус, який також очолює фонд «Артхроника» і є головою Опікунської ради премії Кандинського. З вересня 2011 журнал виходив 6 разів на рік накладом 40 тисяч примірників.

 

«Детектор медіа»

Фото - http://lenta.ru

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
25114
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду