Олександр Любімов призначив нового головного редактора «РБК-ТВ»

Олександр Любімов призначив нового головного редактора «РБК-ТВ»

22 Липня 2013
6716
22 Липня 2013
12:38

Олександр Любімов призначив нового головного редактора «РБК-ТВ»

6716
Олександр Любімов призначив нового головного редактора «РБК-ТВ»
Олександр Любімов призначив нового головного редактора «РБК-ТВ»

Головним редактором «РБК-ТВ» призначений Андрій Реут, який змінить на цій посаді Олександра Любімова, що продовжить займати пост генерального директора каналу. Про це повідомив «Ленте.ру» сам пан Любімов, який до цього поєднував функції головреда з посадою гендиректора.

 

За словами Олександра Любімова, пан Реут разом з ним «будував редакцію в її нинішньому вигляді», у зв'язку з чим і було прийнято рішення про його призначення на пост головного редактора.

 

Пан Любімов почав суміщати дві посади після звільнення у грудні 2012 року колишнього головреда каналу Ганни Уварової. Вона пояснила своє звільнення суперечками з ген директором з приводу контенту каналу та управління.  Крім пані Уварової в кінці 2012 року з каналу пішли ще кілька високопоставлених співробітників «РБК-ТВ» - перший заступник головреда Андрій Жаров, директор служби інформації Олександра Кудрявцева і програмний директор Ада Григор'єва. Всього з початку минулого року канал залишили близько 60 рядових співробітників. Їх звільнення Олександр Любімов пояснював тим, що канал можна робити меншою кількістю людей.

 

За свою кар'єру Олександр Любімов кілька разів займав ключові посади на найбільших каналах Росії

 

Після загибелі Владислава Лістьєва пан Любімов очолив телекомпанію «ВІД», потім став заступником генерального директора Першого каналу, а пізніше - першим заступником генерального директора телеканалу «Росія». Влітку 2011 року пан Любімов оголосив, що йде з тележурналістики в політику, і вступив у партію «Правое дело». Після скандалу в партії Олександр Любімов залишив її слідом за лідером Михайлом Прохоровим.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6716
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду