Житомирська ОДТРК провела благодійний концерт незрячих артистів

17 Червня 2013
13210

Житомирська ОДТРК провела благодійний концерт незрячих артистів

13210
ПРЕС-РЕЛІЗ
Житомирська ОДТРК провела благодійний концерт незрячих артистів

12 червня у концертній телестудії Житомирської ОДТРК відбувся інтегрований благодійний концерт незрячих виконавців з Вінниці, Сімферополя та інших міст України. Захід пройшов у рамках творчого проекту «Відчинилося життя», який реалізує в регіонах України Львівський обласний осередок всеукраїнської громадської організації «Українська спілка інвалідів - УСІ».

 

Житомирські телевізійники підготували оригінальну версію цього концерту, в якому з успіхом виступили не лише більш як 20 незрячих артистів, а й оркестр Львівського національного академічного драматичного театру імені Марії Заньковецької, гурт «Тартак» і торішній переможець телепроекту «Голос країни» співак Павло Табаков.

 

Тематичні плани ОДТРК передбачають системну підготовку теле - і радіопередач про людей з особливими фізичними потребами, які демонструють свою життєву мужність і різнобічні таланти. Крім того, у кількох телевізійних програмах вже третій рік поспіль синхронно діє благодійний проект «Разом до життя», який передбачає фінансову та іншу допомогу онкохворим дітям.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Прес-служба Держкомтелерадіо
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13210
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду