«Інтершкола» завершила сьомий навчальний рік

«Інтершкола» завершила сьомий навчальний рік

8 Червня 2013
16905
8 Червня 2013
17:04

«Інтершкола» завершила сьомий навчальний рік

16905
«Інтершкола» завершила сьомий навчальний рік
«Інтершкола» завершила сьомий навчальний рік

Медіаосвітня програма «Інтершкола» завершила сьомий навчальний рік, повідомляє прес-служба телеканалу «Інтер». До лав випускників додалося ще півтори сотні молодих журнаістів.

 

6 червня цю подію відзначили на урочистій церемонії в київському кінотеатрі «Кінопанорама». Під час заходу підвели підсумки року та назвали найкращих учнів «Інтершколи».

 

 

Ведучими церемонії були  Володимир Андрієвський («Подробиці») та Ганна Гомонай («Ранок»).

 
«Загалом "Інтершкола" випустила 2340 слухачів. І, як правило, 25-30% випускників залишаються працювати в Inter Media Group. Вони - гідні члени трудових колективів всіх компаній медіагрупи», - сказала керівник адміністративної дирекції телеканалу «Інтер», керівник і Глава Методичної ради програми «Інтершкола»Ірина Бутко.

 

А керівник Inter Media Group Ганна Безлюдна нагадала випускникам, що телебачення - це передусім командна робота, про що їй відомо з власного досвіду.

 

«Мені особливо приємно, що сьогодні в кожному виступі найкращих випускників "Інтершколи" зі сцени звучали слова "моя команда", "моя група", - сказала Ганна Безлюдна. - Випускники зрозуміли найголовніше, що телебачення - це колективна, командна праця. Тут один у полі не воїн. Я це знаю по собі. Тому я вам бажаю, щоб ви ніколи не забували про цінність плеча, яке поруч. Тому що тільки команда однодумців може створювати дійсно важливі проекти, які будуть близькі і зрозумілі мільйонам людей».

 

Особливою подією церемонії стало відкриття першого Молодіжного фестивалю телевізійних проектів «Інтерфільмфест». Як оголосила пані Безлюдна, форум створено саме на базі «Інтершколи». Прийом робіт молодих телевізійників і кінематографістів розпочато 7 червня.

 

 


 
Традиційно навчальний рік в «Інтершколі» завершився виконанням гімну на честь медіаосвітньої програми та кінохлопавкою. Цього разу урочисту крапку «ставив» викладач «Інтершколи», відомий драматург, поет, кінорежисер, викладач КНУ театру, кіно і телебачення ім. Карпенка-Карого Станіслав Чернілевський.

 

«Детектор медіа»   

 

Фото надані прес-службою телеканалу «Інтер»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16905
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду