У Києві журналісти дискутували при допомозі фарб

У Києві журналісти дискутували при допомозі фарб

2 Червня 2013
16448
2 Червня 2013
17:16

У Києві журналісти дискутували при допомозі фарб

16448
У Києві журналісти дискутували при допомозі фарб
У Києві журналісти дискутували при допомозі фарб

Сьогодні, 2 червня, журналісти взяли участь у Конгресі рисувальників Національногохудожнього музею України.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», організатори конгресу запросили представників ЗМІ до візуальної дискусії, аби ті фарбою, вугіллям, колажем висловилися щодо ситуації зі свободою слова.


Протягом трьох годин присутні представники інтернет-видань, телеканалів і преси звернулися до суспільства у експериментальній для більшості з них формі. Активну участь у заході взяли учасники руху «Стоп цензурі!».

 

 


 Журналіст «ВідеоТеКи» Богдан Кутєпов добирає кольорів для наступного репортажу

 
Конгрес рисувальників започатковано на 7-му Берлінському бієнале польським скульптором і художником Павелом Альтхамером.Захід відбувається в Національному художньому музеї України, один із залів якого з 18 травня по 8 червня перетворився на майданчик для безперервного візуального спілкування. Стіни та підлога Музею вкриті білою поверхнею, яку відвідувачі, разом із українськими та зарубіжними художниками, а тепер ще й журналістами заповнюють своїми малюнками.


 
Журналістам віддана неділя, 2 червня, 14:00-17:00.


 
«Жодне висловлювання не має привілейованої позиції - кожен зможе негайно відреагувати на нього, доповнивши його до невпізнання чи й зовсім замалювавши», - акцентують організатори конгресу рисувальників.

 

 


 

 

«Детектор медіа»

 

Фото Владислава Синяговського

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16448
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ох
4003 дн. тому
"Рисувальники" - тоже хорошее слово.
маляр
4003 дн. тому
ЗА ДОПОМОГОЮ (фарб) !!!!!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду