Сьогодні стартує пісенний конкурс «Євробачення-2013»

Сьогодні стартує пісенний конкурс «Євробачення-2013»

12 Травня 2013
20675
12 Травня 2013
10:27

Сьогодні стартує пісенний конкурс «Євробачення-2013»

20675
Сьогодні стартує пісенний конкурс «Євробачення-2013»
Сьогодні стартує пісенний конкурс «Євробачення-2013»

Cьгодні,12 травня, відбудеться офіційне відкриття 58-го міжнародного пісенного конкурсу «Євробачення-2013», який пройде у шведському місті Мальме. Про це повідомляє інформагентство РИА Новости. Цього року у конкурсі візьмуть участь представники 39 країн.

 

Деталі церемонії відкриття організатори тримають у секреті. Відомо тільки, що перед урочистою церемонією делегації всіх країн-учасниць Євробачення пройдуть по червоній килимовій доріжці, а відкриття конкурсу пройде відразу в двох місцях - офіційна частина в опері, а вечірка з нагоди урочистості - в Євроклубі.

 

Символ Євробачення цього року - метелик, що переливається різними кольорами, слоган - We Are One (ми разом).

 

Як повідомляла «Детектор медіа», співачка Злата Оґнєвич, яка представлятиме Україну на «Євробаченні-2013», виступить на конкурсі під номером 7 у першому півфіналі.

 

За прогнозами прогнозах авторитетної букмекерської контори William Hill представниця України в фіналі Євробачення-2013 може зайняти друге місце.

 

В «Євробаченні-2013» візьмуть участь 39 країн, у фіналі виступлять 26 виконавців. У півфіналах14 і 16 травня буде визначено двадцятку фіналістів. Крім того, щорічно у фінал автоматично проходять учасники, які представляють країни Великої п'ятірки - Німеччину, Іспанію, Великобританію, Францію та Італію. Також 18 травня на сцену Malmo Arena вийде виконавиця країни-господарки конкурсу - Швеції.

 

Переможців Євробачення оберуть за допомогою професійного журі та глядацького голосування.

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20675
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду