detector.media
12.05.2013 10:27
Сьогодні стартує пісенний конкурс «Євробачення-2013»
Сьогодні стартує пісенний конкурс «Євробачення-2013»

Cьгодні,12 травня, відбудеться офіційне відкриття 58-го міжнародного пісенного конкурсу «Євробачення-2013», який пройде у шведському місті Мальме. Про це повідомляє інформагентство РИА Новости. Цього року у конкурсі візьмуть участь представники 39 країн.

 

Деталі церемонії відкриття організатори тримають у секреті. Відомо тільки, що перед урочистою церемонією делегації всіх країн-учасниць Євробачення пройдуть по червоній килимовій доріжці, а відкриття конкурсу пройде відразу в двох місцях - офіційна частина в опері, а вечірка з нагоди урочистості - в Євроклубі.

 

Символ Євробачення цього року - метелик, що переливається різними кольорами, слоган - We Are One (ми разом).

 

Як повідомляла «Детектор медіа», співачка Злата Оґнєвич, яка представлятиме Україну на «Євробаченні-2013», виступить на конкурсі під номером 7 у першому півфіналі.

 

За прогнозами прогнозах авторитетної букмекерської контори William Hill представниця України в фіналі Євробачення-2013 може зайняти друге місце.

 

В «Євробаченні-2013» візьмуть участь 39 країн, у фіналі виступлять 26 виконавців. У півфіналах14 і 16 травня буде визначено двадцятку фіналістів. Крім того, щорічно у фінал автоматично проходять учасники, які представляють країни Великої п'ятірки - Німеччину, Іспанію, Великобританію, Францію та Італію. Також 18 травня на сцену Malmo Arena вийде виконавиця країни-господарки конкурсу - Швеції.

 

Переможців Євробачення оберуть за допомогою професійного журі та глядацького голосування.

 

«Детектор медіа»

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY