Дату похорону Березовського перенесено на невизначений термін

Дату похорону Березовського перенесено на невизначений термін

6 Травня 2013
5945
6 Травня 2013
17:44

Дату похорону Березовського перенесено на невизначений термін

5945
Дату похорону Березовського перенесено на невизначений термін
Дату похорону Березовського перенесено на невизначений термін

Дата похорону російського бізнесмена Бориса Березовського ще не визначена. Таким чином померлого не поховають сьогодні, 6 травня, як повідомлялось раніше. Про це пише інформагентство РИА Новости з посиланням на зятя покійного, бізнесмена Єгора Шуппе.

 

«Ви знаєте, приймають рішення дівчинки, діти, загалом, і тому вирішено - поки не вгамуються всі справи, ніхто нічого не коментує. У кожному разі, це не сьогодні. Я вам можу одне сказати: я зараз перебуваю у Франції з Бориною мамою , і, природно, поки ми тут, нічого не відбудеться», - сказав пан Шуппе.

 

«Коли повертатися, я повинен дізнатися найближчим часом, - додав він.  - Якщо чесно, всі організовується, всі намагаються якомога швидше здійснити свій обов'язок, але все відбувається, як відбувається. Так що навіщо щось вигадувати?».

 

Як повідомив зять Бориса Березовського, тіло бізнесмена знаходиться зараз в морзі.

 

«З приводу місця поховання не буду давати коментарів», - сказав Єгор Шуппе, додавши, що похований Березовський буде під своїм ім'ям, а не під ім'ям Платона Єленіна, яке бізнесмен взяв собі, отримуючи політичний притулок.

 

«Похорон, я думаю, будуть закриті для преси, все буде якимось чином тихо», - повідомив пан Шуппе.

 

Дочка Березовського Катерина відмовилася коментувати інформацію про похорон. «Вибачте, будь ласка, не дзвоніть мені більше», - сказала вона у відповідь на прохання журналістів відповісти на питання, пов'язані з майбутніми похоронами бізнесмена.

 

Раніше інформацію про те, що Борис Березовський буде похований 6 травня, підтвердила поліція округу Темз-Веллі.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», ЗМІ стало відомо, що Бориса Березовського ховатимуть на лондонському цвинтарі Ганнерсбері (Gunnersbury), де також похований філософ Олександр П'ятигорський, з яким товаришував російський олігарх.

 

Нагадаємо, 67-річний олігарх пішов із життя 23 березня 2013 року за нез`ясованих обставин. Тіло Бориса Березовського без ознак життя знайшов його охоронець в будинку бузнесмена, що в містечку Аскот неподалік від Лондон. На місці смерті було знайдено шарф. У результаті розтину у бізнесмена виявили зламане ребро. За однією з версій поліції, смерть російського настала від причин, що відповідають повішенню. 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5945
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду